Over Spijt van je tatoeage
onderdeel van kliniek Huidzorg 073

“Spijt van je tatoeage” is onderdeel van huidkliniek Huidzorg 073 en werkt met de geavanceerde PicoWay Laser. Deze laser verwijdert tattoos veilig en snel. Boek nu een gratis intake. Onze ervaren huidtherapeuten zijn 100% gespecialiseerd in tattoo verwijdering!

WEG MET JE TATTOO

Tegenwoordig is een tattoo laten verwijderen geen enkel probleem meer. Door het weglaseren van een tattoo kunnen tatoeages effectief en volledig worden verwijderd. Onze erkende huidtherapeuten in combinatie met de beste laser apparatuur kunnen jou helpen om je tattoo te laten verwijderen.

TATTOO WEG LASEREN

SIMPELWEG DE BESTE LASER!

PICOWAY PICOLASER VOOR TATOEAGEVERWIJDERING & PIGMENTLAESIES

PicoWay maakt het verwijderen van multi-gekleurde tatoeages, recalcitrante tatoeages en goedaardige pigmentlaesies van elk huidtype mogelijk. PicoWay’s unieke werkingsmechanisme is gebaseerd op het leveren van ultrakorte picoseconde pulsen van energie aan het weefsel. Deze uitbarstingen van energie hebben een fotomechanische impact die de tatoeage-inkt of pigmentkorrels in zeer kleine deeltjes breekt.

De PicoWay heeft de hoogste peakpower en de kortste pulsduur van elke picoseconde laser voor superieure werkzaamheid, veiligheid en comfort. De gepatenteerde PicoWay technologie geeft de meest pure foto-mechanisme interactie die er bestaat om de tatoeage-inkt en pigmentlaesies zo effectief mogelijk te behandelen, zonder de thermische effecten van andere lasers.

www.spijtvanjetatoeage.nl is onderdeel van huidkliniek Huidzorg 073. 

SPIJT VAN JE TATTOO?

Tattoos zijn al jaren mateloos populair. Maar wat als je deze tattoo wilt laten verwijderen? Een laserbehandeling biedt dan uitkomst. De PicoWay is een laserapparaat dat door zeer korte, hoge energiepulsen de pigmenten van de tattoo verpulvert.

WAAROM KIEZEN VOOR ONS?

WWW.SPIJTVANJETATOEAGE.NL IS ONDERDEEL VAN HUIDZORG 073

  • Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van tattoos.
  • Erkende en gediplomeerde, ervaren huidtherapeuten
  • 5 jarig bestaan in 2019 van onze huidkliniek “Huidzorg 073”
  • We beschikken over de allerbeste laser apparatuur zoals PicoWay met een aanschafwaarde van tienduizenden euro’s.
  • Veilige en effectieve behandelingen mogelijk tegen een gunstig tarief.
  • Meerdere vestigingen en behandelruimtes in ‘s-Hertogenbosch
  • Geen lange wachttijd
  • Betrouwbaar en kundig
TATTOO VERWIJDEREN