Is je tatoeage niet mooi meer?
Jaren geleden was de apparatuur en de kwaliteit van de inkt niet zo goed als dat het nu is. Als je naar een professionele tattooshop gaat kun je ervan uitgaan dan ze goede inkt gebruiken omdat ze aan strenge wet- en regelgeving moeten voldoen. Toch zijn er mensen die als hobby op zolder vrienden en familie tatoeëren. Dan is natuurlijk de vraag hoe je tattoo er over enkele jaren uit komt te zien. Daarnaast kunnen tatoeages op sommige lichaamsdelen sneller vervagen. Denk aan handen of voeten waar je veel met wrijving en schuren te maken hebt. Ook aan de binnenkant van je pols of elleboog waar de huid bij bewegen plooien geeft, kunnen lichte plekken in je tatoeage ontstaan. Je kunt ervoor kiezen om, om die reden je tatoeage te laten verwijderen. Wij maken gebruik van de PicoWay laser.

De PicoWay laser heeft momenteel de snelste laserflits waardoor er minder warmte in de huid ontstaat wat blaar- en littekenvorming voorkomt.

Daarnaast zien we met deze laser sneller resultaat omdat de inktdeeltjes door de snelle laserflits in zeer kleine (micro-)deeltjes gelaserd worden. Deze kleine inktdeeltjes worden door het lichaam afgevoerd. Hoe kleiner de inktdeeltjes, hoe makkelijker het is voor het lichaam om deze af te voeren. Hoe een laserbehandeling in zijn werk gaat? Je kan een gratis intakegesprek plannen voor advies. 

Huidzorg 073