Grote of kleine tattoo? Geen probleem!
Hoe groot of klein je tattoo is maakt niet uit voor de laserbehandeling of het aantal behandelingen. We proberen altijd jouw volledige tatoeage is één behandeling volledig te laseren. Een behandeling kan dus 5 minuten of tot 60 minuten duren. Is de behandeling pijnloos? Nee, helaas niet. Bij grotere tatoeages adviseren we om een verdovende crème voor de behandeling te smeren. Dit is ook afhankelijk van het lichaamsdeel waar de tatoeage zit. Sommige lichaamsdelen zijn gevoeliger dan andere. Daarnaast gebruiken wij een koeler tijdens de behandeling. Dat zorgt ervoor dat je huid door de koude lucht iets verdoofd wordt voor, na en tijdens de behandeling zodat het comfortabeler wordt om de behandeling te ondergaan. Toch blijft de behandeling gevoelig.

We gebruiken een krachtige laser om de inktdeeltjes kapot te laseren. Het is dus heel normaal dat je daar iets van voelt. Als je niets voelt klopt er iets niet.

Ook al is de behandeling gevoelig om te ondergaan, het is enkel en alleen de flits die je voelt. De flits wordt ervaren als speldenprikjes. Na de behandeling koelen we de huid en brengen we gel aan voor het herstel van je huid. Je mag eventueel thuis nog de huid nakoelen als dat nodig is. Verder heb je daarna, naast een licht branderig gevoel, geen last van de behandeling. Heb je interesse? 

Je kan een gratis intakegesprek plannen via de website. 

HUIDZORG 073